Maandag 30 juli 2007

Rond 7.30 uur zijn we opgestaan, de tent te drogen gehangen en ontbeten.
Dit was onze laatste ochtend op een camping deze vakantie dus we hebben onze kampeerspulletjes die we hier hebben aangeschaft aan onze campingburen uit North Carolina gegeven, die er heel blij mee waren. Zij waren net begonnen met hun vakantie en konden onze spulletjes goed gebruiken: koelbox, propaantankje, bestek, borden, bekers, kommetjes, knijpers, waslijn en ons super-broodroostertje. Ons doel voor vandaag: Boulder City.
Via de snelweg en een stuk van de oude Route 66 zijn we via Kingman, over de Hooverdam naar Boulder City gereden. Daar waren we rond 14 uur. We hebben ons ingecheckt in het hotel. We hebben geluncht bij Capriotti’s waar ze heerlijke subs hadden. In het hotel gedoucht (dat hadden we al een paar dagen niet gedaan) en om 16.30 uur hadden we afgesproken om de geleende kampeerspullen weer in te leveren bij Western Wanderer, daar vertelde Jennifer dat er voor die avond waarschuwingen waren afgegeven voor een zeer zware onweersbui die op weg was naar Boulder City.
Nou waren wij ondertussen al wel wat gewend qua regen en onweer, dus wij stonden nergens meer van te kijken. Er zou 5 cm water in 1 uur kunnen vallen.
Na terugkomst in het hotel hebben we in de wasserette nog een was gedraaid en lekker lui op bed tv gekeken.
Rond 19 uur werd het inderdaad erg donker verderop en zagen we de eerste lichtflitsen.
Echt veel zin om uit eten te gaan hadden we niet, dus hebben we pizza gehaald en op de kamer opgegeten.
‘s Avonds werden we getrakteerd op een gigantische lichtshow een een dito stortbui.
Die 5 cm in 1 uur was niet overdreven!
We zijn maar vroeg gaan slapen, want morgen vroeg op!

Overnachting Boulder City, Best Western Lighthouse Inn & Resort $ 80,-

Geen opmerkingen: